neoSys ERP

neoSys contabilitate si gestiune

neoSys ERP

neoSys ERP este un sistem software integrat de tip ERP ce conține module de contabilitate, gestiune, salarii, producție și mijloace fixe.

Este un sistem de tip client-server și utilizează baze de date relaționale (SQL). Accesul în baza de date se poate realiza concomitent de un număr nelimitat de utilizatori, într-o retea locala sau prin internet.

Descarcă neoSys v3.9.7 (18 mai 2022)

Informația este astăzi prezentă în orice domeniu, fiind un element indispensabil. Valorificarea deplină a informației se poate realiza numai în cadrul unui sistem informațional bine pus la punct, capabil să ofere informația necesară oricând și într-un timp cât mai scurt. Programul de contabilitate și gestiune neoSys vine in sprijinul acestui lucru culegând și prelucrînd datele financiar-contabile, oferind o viziune cât mai clară a activității economice.

Programul neoSys rulează pe platforma Windows, utilizând baze de date relaționale, funcțiile fiind realizate printr-un limbaj de interogare structurata (SQL), asigurând siguranța datelor în exploatare și consistența informațiilor.

Acest program este astfel conceput încât să poată fi folosit și de către persoane neinițiate în domeniul contabil. În momentul introducerii datelor din documentele primare, programul de contabilitate neoSys generează automat înregistrările contabile aferente, acestea putând fi vizualizate imediat prin diferite registre contabile.

Programul de contabilitate si gestiune neoSys oferă următoarele facilități:

  • Variantă monopost sau rețea (client-server)
  • Actualizări incluse pe toată perioada contractuală
  • Evidența contabilă a unui număr nelimitat de societăți
  • Posibilitatea protejarii fiecărei baze de date, accesul la funcțiile programului fiind realizat prin parole și drepturi de acces
  • Modul contabilitate
  • Modul gestiune
  • Modul salarii
  • Modul producție
  • Modul mijloace fixe

Pentru a evalua posibilitățile reale ale programului de contabilitate, gestiune, salarii, producție și mijloace fixe neoSys, îl puteti descărca și testa în varianta DEMO.

Despre noi

Suntem o companie de software specializată în dezvoltarea de aplicații din domeniul economic care acoperă toate necesitățile unei afaceri, interconectând departamentele de contabilitate, gestiune, producție, salarizare, mijloace fixe.

În cei peste 15 ani de experiență am dezvoltat aplicații software capabile să ofere informația necesară oricând, oriunde și într-un timp cât mai scurt.

Date de contact

str. Ady Endre nr. 37
Oradea, Bihor

Tel: 0359-73.20.50
Fax: 0359-73.20.51

x
Folosim cookie-uri pentru funcționalitatea website-ului și numărarea vizitatorilor. Nu colectăm date personale în afara celor completate de dumneavoastră în secțiunea de contact sau comandă. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmați acceptarea termenilor. Mai multe detalii. Accept